Peuteropvang

Fris! Kinderdagverblijven organiseert op beide locaties van de Zonnewende drie ochtenden per week peuteropvang . Deze vorm van opvang is bedoeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud.

Fris! biedt uw peuter een veilige speelplek en stimuleert de ontwikkeling van uw kind in brede zin. Er wordt  gewerkt met de Uk & Puk. Dit is een totaalprogramma om de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en zintuiglijke vaardigheden stimuleren. Deze vorm van kinderopvang geeft kinderen de unieke mogelijkheid om zich al spelend te ontwikkelen.

Net als De Zonnewende werkt Fris! vanuit de kernwaarden van het daltononderwijs, waardoor uw kind een mooie doorgaande lijn van peuteropvang naar basisschool ervaart. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een afwisselend programma voor de kinderen, zoals sport- en spelactiviteiten, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer.

Meer informatie?
ravelijn@friskdv.nl