Ouderraad

De ouderraad (OR) vormt het bestuur van de officiële vereniging ‘Oudervereniging van De Zonnewende te Apeldoorn’. De OR wil de samenwerking tussen ouders, het schoolbestuur, leerkrachten, schoolcommissies, de leerlingen en overige betrokkenen bij school bevorderen. Alle ouders ontvangen bij inschrijving van hun zoon/dochter een inschrijfformulier voor deze vereniging.

De OR wil de samenwerking tussen verschillende partijen bevorderen door samen met de school leuke activiteiten voor de leerlingen te organiseren, zoals het schoolreisje, Sinterklaas, de kerstviering, Palmpasen, carnaval en de Koningsspelen.

De OR vergadert minstens acht keer per jaar. Hierbij is vertegenwoordiging vanuit de school aanwezig.

In oktober/november wordt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden, waarbij alle ouders als leden van de vereniging natuurlijk van harte welkom zijn. Tijdens deze vergadering wordt onder meer de hoogte van de contributie voor het volgende schooljaar vastgesteld.

Dagelijks bestuur

Maarten van Everdingen – Voorzitter