Werken bij ons

Met ingang van 01-08-2018 zoeken wij een:

Locatiedirecteur

Wtf. 0,8

KBS De Zonnewende wil van ‘goed’ naar ‘beter’ zodat leerlingen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen.

Wie zijn wij?
KBS De Zonnewende Ravelijn vormt samen met KBS De Zonnewende Keerkring één van de grootste basisscholen uit de gemeente Apeldoorn. Een team van gedreven onderwijskundig professionals haalt elke dag het beste uit zichzelf om daardoor ook het beste uit leerlingen te halen. Zowel het team als het onderwijskundige concept van De Zonnewende is voortdurend in ontwikkeling. Binnen de kaders van Dalton wordt aantoonbaar ingezet op onderzoekend leren en toekomstgericht onderwijs. IPC, Snappet en een leerrijke omgeving zijn belangrijke pijlers om dit te realiseren.

Wat ga je doen?
Samen met je collega-locatiedirecteur van De Zonnewende Keerkring geef je invulling aan onderwijsontwikkelingen en aan ‘verbindend leiderschap’. Je hebt daarnaast de dagelijks leiding over een enthousiast en betrokken team van ongeveer twintig medewerkers. Op het gebied van bedrijfsvoeringstaken zoals financiën en formatie, krijg je ondersteuning van de clusterdirecteur. Hierdoor kan jij je volledig richten op de leerlingen, ouders en je team.

Hoe pak je dat aan?
Met daadkracht en een groot empathisch vermogen. Je bent een inspirerende leider met een duidelijke onderwijsvisie. Je bent niet bang om keuzes te maken. Bij alles wat je doet, heb je oog voor de belangen van kinderen, ouders en teamleden.

‘Het team van De Zonnewende is gedreven en kenmerkt zich door eigenaarschap en zelfverantwoordelijkheid!’ – Monique, locatie-directeur KBS Zonnewende Keerkring

Veluwse Onderwijsgroep
De Zonnewende Ravelijn is onderdeel van de Veluwse Onderwijsgroep. De Veluwse Onderwijsgroep bestaat uit 22 scholen voor primair- en voorgezet onderwijs. Meer dan 1200 collega’s werken dagelijks aan kwalitatief goed onderwijs aan meer dan 10.000 leerlingen. Zij worden daarbij ondersteund en gefaciliteerd door het servicebureau en kunnen gebruik maken van de interne academie.

‘IPC is het leukste wat we doen!’ – Lyana, leerling

Wat bieden wij?
De Zonnewende biedt je een aantrekkelijke en lerende werkomgeving, waarin ruimte is om de functie zelf vorm en inhoud te geven. Deze functie van onderwijskundige locatiedirecteur betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract. De functie is beschreven en gewaardeerd in DA conform CAO PO (minimaal € 2.771 en maximaal € 4.081) en kent een directeurstoelage. Om de functie goed in te kunnen vullen is een Master Leadership in Education een must. Deze wordt je in company aangeboden.

De Veluwse Onderwijsgroep, waar De Zonnewende onderdeel van uitmaakt, kenmerkt zich door aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een cafetariamodel en academie.

‘Wij zijn als school voortdurend in beweging en gericht op de toekomst!’ – Marieke, leerkracht groep 8

Wil je meer weten?
Op www.kbsdezonnewende.nl vind je meer informatie over de school. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Gert Visser, clusterdirecteur. Dat kan telefonisch (06-10163737) of per e-mail (g.visser@veluwseonderwijsgroep.nl).

Wil je solliciteren?
Wil je solliciteren op deze vacature? Geweldig! Laat jouw motivatie, cv en persoonlijke gegevens achter op de website www.veluwseonderwijsgroep.nl. Kies ‘Werken bij ons/vacatures’ voor het vacatureoverzicht en de sollicitatiebutton. Reageren kan tot en met maandag 29 januari. Volledigheidshalve: sollicitaties per e-mail nemen we niet in behandeling.

Hoe verloopt de procedure?
De zogenaamde speeddategesprekken zijn gepland op woensdag 7 februari tussen 9.00 en 17.00 uur op het servicebureau van de Veluwse Onderwijsgroep. Mocht je een vervolgprocedure ingaan, dan voer je gesprekken met de leden van een benoemings- en een benoemingsadviescommissie. Deze gesprekken vinden plaats op 14 februari tussen 9 en 17 uur. Een pre-employment check en referentie-onderzoek kunnen net als een assessment deel uit maken van de procedure

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs