Samen met Fris!

De Zonnewende werkt intensief samen met Fris! Kinderopvang. Fris! hanteert de daltonkernwaarden, waardoor de opvang nauw aansluit op het onderwijs op onze school. Fris! verzorgt de voor-, tussen en naschoolse opvang van onze school en peuteropvang.

Op beide locaties van de Zonnewende organiseert Fris! drie ochtenden per week peuteropvang. Deze vorm van opvang is bedoeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Fris! biedt uw peuter een veilige speelplek en stimuleert de ontwikkeling van uw kind in brede zin. Er wordt  gewerkt met de Uk & Puk. Dit is een totaalprogramma om de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en zintuiglijke vaardigheden stimuleren. Deze vorm van kinderopvang geeft kinderen de unieke mogelijkheid om zich al spelend te ontwikkelen.

Meer informatie?
ravelijn@friskdv.nl
keerking@friskdv.nl

Buitenschoolse opvang (BSO)

Fris! Kinderdagverblijven verzorgt naast peuteropvang ook de voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang op beide locaties van De Zonnewende. Deze opvang is bedoeld voor kinderen van 4 tot 13 jaar, voor school, tijdens de middagpauze, na schooltijd, in de vakanties en op vrije dagen. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een afwisselend programma voor de kinderen, zoals sport- en spelactiviteiten, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer.

Tussenschoolse opvang (TSO)

Algemene voorwaarden TSO